Casa Benelly

Casa Benelly onderscheidt zich van andere gitaarspeciaalzaken door de aard en de verscheidenheid van de collectie. Op ieder terrein heeft de winkel àlle belangrijke topmerken in huis. Dat geldt voor de klassieke en de flamencogitaren, maar ook voor de steel strings en de jazzgitaren.

Casa Benelly is gevestigd aan het Piet Heinplein 66 te Den Haag. Een prachtige locatie. Vanuit de winkel heeft U uitzicht op de Prinsessenwal, de Koninklijke Stallen, ingang Paleistuin en de Haagse Toren. Zo dicht bij Paleis Noordeinde dat we ons toch wel (bijna) hofleverancier kunnen noemen.

U wordt er geholpen door personeel dat bestaat uit louter gitaristen, ieder met een eigen expertise in het vak. Naast de gitaren die in het programma worden gevoerd kunt u in de Casa terecht voor diverse accessoires zoals snaren, alles dat versterking van het edele instrument te maken heeft, capo’s, plektra, nagelvijlen etc. en een groot assortiment gitaarmuziek, zowel partituren als CD’s.

Casa Benelly onderscheidt zich van andere gitaarspeciaalzaken door de aard en de verscheidenheid van de collectie. Op ieder terrein heeft de winkel àlle belangrijke topmerken in huis. Dat geldt voor de klassieke en de flamencogitaren, maar ook voor de steel strings en de jazzgitaren. Van wachttijden heeft de Casa geen last.

Waar U bij Spaanse bouwers soms tot vijf jaar moet kniezen op een instrument, haalt U ze bij de Casa gewoon uit het rek. Sterker nog, U kunt de meeste ‘1A’ instrumenten direct met elkaar vergelijken. Zowel van Manuel Contreras, Conde Hermanos, AntonioMarin, Jose Marin Plazuelo, Jose Ramirez en Paulino Bernabé maar ook moderne bouwers als Kenny Hill

Contactgegevens

Casa Benelly
Piet Heinplein 66
2518 BX Den Haag

Telefoon: 070-3654681
Website: http://www.casabenelly.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Casa Benelly

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Casa Benelly? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Casa Benelly hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.