Dortmans Music Centre

Al meer dan 35 jaar is Dortmans Music Centre een toonaangevend, eigentijds muziekcentrum in Oostbrabant. Zowel voor de beginnende muzikant als de podiumartiest. En belangrijk, het muziekcentrum levert instrumenten en podiumapparatuur voor elke portemonnee.

Popmuziek spelen & maken
Wij zijn niet zomaar een muziekwinkel maar één grote muziekwereld waar het spelen en maken van popmuziek centraal staat. Of je nu toetsen wilt gaan spelen, gitaar, bass, drums, een blaasinstrument, Latin percussion of African percussion.

Bedrijfsfilosofie
Music is creative fun, of je nu met tien of met drie vingers muziek maakt; of je nu een échte Fender gitaar wilt van € 1200,-, een Yamaha starter-keyboard van € 350,-, een Pearl drumstel van € 800,- of misschien wel een van € 3000,- !?

Contactgegevens

Dortmans Music Centre
Corridor 4
5466 RC Veghel

Telefoon: 0413-350661
Fax: 0413-376219
Website: http://www.dortmansmusic-centre.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten zeggen over Dortmans Music Centre

 • De vriendelijkheid zelve

  20 jaar geleden kwam ik al bij dortmans, op het oude stekje nog in het centrum van Veghel. Daar heb ik gitaar leren spelen. Ik heb daar twee-en-een-halfaar les gehad, veel van opgestoken. Ik kwam toen geregeld in de zaak, klantvriendelijke mensen en ze stonden altijd voor je klaar. Inmiddels woon ik elders in het land maar ik denk vaak terug aan die periode en kom zeker
  nog een keer langs als ik in de buurt ben.

  Geplaatst op 28 januari 2020 om 13:51

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.