Prinz Guitars Amsterdam

Wij zijn Jeroen Steverink en Ronald Timmer, twee zeer ervaren gitaarverkopers en -reparateurs die (na beide bijna 20 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende muziekwinkels) hebben besloten om naar ons eigen idee een winkel te beginnen.

Prinz Guitars Amsterdam is het resultaat: een mooie en toegankelijke gitaarwinkel voor iedereen, met een uitgebreide en gebalanceerde voorraad, en een betrouwbare service- en reparatie afdeling. De gitaren hangen speelklaar om uit te proberen en er is een gezellig hoekje met koffie, LP´s en T-shirts

Naast het verkopen van gitaren voorzien wij natuurlijk ook in de verkoop van allerlei aanverwante artikelen en accessoires. 

Contactgegevens

Prinz Guitars Amsterdam
Prinsengracht 326A
1016 HX Amsterdam

Telefoon: 06-41432663
Website: https://www.prinzguitars.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Prinz Guitars Amsterdam

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Prinz Guitars Amsterdam? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Prinz Guitars Amsterdam hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.