Sticks'n Strings

Sticks ‘n Strings opende in 1996 zijn deuren in Venlo en is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten. We richten ons volledig op de wensen van onze klanten. Sticks ‘n Strings levert instrumenten, apparatuur, muziekboeken en accessoires van gerenomeerde merken in de muziekindustrie en staan klaar om jou als muzikant, op niveau te adviseren en te helpen bij het vinden van het instrument of produkt dat het beste bij je past!

Ondanks dat wij van mening zijn dat persoonlijk advies erg belangrijk is bij de aanschaf van bijvoorbeeld een instrument, hebben we de keuze gemaakt om onze producten ook online aan te bieden. Mocht je vragen hebben over een artikel, neem dan contact met ons op. Sticks ‘n Strings doet ook reparaties en/of onderhoud aan je instrumenten of apparatuur. Deze vakkundige service wordt uitgevoerd in onze eigen werkplaats, door kundig en ervaren personeel. ‘ Sticks’ is erkend ‘Roland Technology Center’ (Guitars & drums).

Contactgegevens

Sticks'n Strings
Jodenstraat 11
5911 Hj Venlo

Telefoon: 077-3523049
Website: http://www.sticks-n-strings.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Sticks'n Strings

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Sticks'n Strings? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Sticks'n Strings hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.