Tonika Music

onika Music is al decennia lang een begrip in muziekmakend Nederland. Door de jaren heen zijn we gegroeid naar een omvang waarmee we veruit de grootste muziekzaak van noord Nederland zijn en inmiddels ook een van de grootste rockshops van heel Nederland. Dat is een feit waarop we trots zijn en wat we graag willen uitdragen, want de grootste word je niet zomaar, daar moet je veel voor doen. Dat doen we graag!

Het mag duidelijk zijn dat een muziekwinkel van enkele duizenden vierkante meters enorm veel te bieden heeft voor iedere popmuzikant, zowel voor de (semi)professional als voor de amateur. Op alle afdelingen streven we naar een ruim assortiment, voor iedere portemonnee. We blijven voortdurend uitbreiden. Continu komen er nieuwe merken bij en de merken die we al lang in huis hebben groeien steeds verder. We zijn trendsetter, dus hebben we alle nieuwe producten altijd als eerste in huis. Tegen scherpe prijzen, want we kopen groot in. Natuurlijk staat alles speelklaar, zodat je zelf kunt proberen hoe iets speelt en kunt horen hoe iets klinkt. We kunnen zonder een woord te overdrijven zeggen dat we sowieso DE gitaarwinkel van het noorden zijn. De opening van onze Boutique op de eerste etage maakt dat gitaristen uit het hele land ons nu weten te vinden voor de speciale custom shop gitaren van de grote, bekende merken. We hebben ze in overvloed staan. We weten dat we behoren tot de allergrootsten van het land als het gaat om de befaamde merken. Daar zijn we gewoon hartstikke trots op!

We zijn er inmiddels aan gewend dat we iedere dag complimenten krijgen over onze prachtige winkel, het enorme aanbod, de scherpe prijzen en de gezelligheid. Dit blijft fijn om te horen. Dat doet ons enorm goed. Want al zijn we groot, we willen vooral ook erg gezellig blijven. We hechten aan een lekker sfeertje en we vinden het fijn als iedereen happy is. Ons zeer deskundige verkoopteam, dat grote affiniteit heeft met de muziekbranche, staat voor iedereen klaar met hulp en goede adviezen.

En natuurlijk hebben we een sterke service-afdeling. We hebben een gitaar- en elektronica reparatieservice en we hebben een eigen bezorgdienst. Onze hele organisatie stelt zich ten doel iedere muzikant, van groot tot klein, van hobbyist tot (semi)professional gelukkig te maken. Dat doen we graag en goed! En last but not least kun je bij ons pand aan de Regattaweg altijd gemakkelijk en gratis parkeren. Ruimte in overvloed!

Contactgegevens

Tonika Music
Regattaweg 5
9731 AJ Groningen

Telefoon: 050-3120437
Fax: 050-3127151
Website: http://www.tonika.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Tonika Music

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Tonika Music? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Tonika Music hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.