Wil Bevers Saxofoons

De saxofoonspeciaalzaak "Wil Bevers Saxofoons" bestaat reeds meer dan 20 jaar en houdt zich uitsluitend bezig met saxofoons. Dit houdt in het repareren, reviseren, in- en verkoop en verhuur van saxofoons en de daarbij behorende accessoires. Inmiddels is er een behoorlijke klantenkring opgebouwd, bestaande uit amateur- en professionele saxofonisten, muziekscholen en verenigingen.

U kunt dus bij "Wil Bevers Saxofoons" terecht voor het kopen van een gebruikte of nieuwe saxofoon, waarbij u de keuze heeft uit verschillende kwaliteits- en prijsklassen.

Wat betreft nieuwe saxofoons kunnen we de volgende merken leveren zoals: Jupiter, Yamaha, Yanagisawa, Selmer, Buffet Crampon, P. Mauriat. Bij aankoop van een saxofoon is evt. inruil bespreekbaar. Tevens zijn wij geïnteresseerd in goede gebruikte saxofoons. Met name van het merk SELMER.

Het is ook mogelijk om tijdelijk een saxofoon te huren en daarna evt. te kopen. Meer informatie hierover vindt u onder Huur/Koop. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde saxofoon, die op dat moment niet op voorraad is, proberen wij die voor u te vinden!

Wil Bevers Saxofoons blijft voor kwaliteit gaan, u ook?

Contactgegevens

Wil Bevers Saxofoons
Wil Bevers Saxofoons Marktstraat 19 B
6067 BT Linne

Telefoon: 0475-464976
Fax: 0475-461465
Website: http://www.saxofoons.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Wil Bevers Saxofoons

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Wil Bevers Saxofoons? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Wil Bevers Saxofoons hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.