Alphenaar Muziekhandel

Waarom een gitaar kopen bij muziekhandel Alphenaar?

Wij hebben meer dan 500 gitaren uit voorraad leverbaar.

Alle elektrische gitaren worden na binnenkomst in de winkel helemaal gecontroleerd en afgesteld door een gitaarreparateur ( zo niet dan staat dit op de site vermeld ) . Dit is heel belangrijk bij het gitaar kopen. U merkt dit natuurlijk ook bij het uitproberen.

Het afstellen houdt in dat de stand van de hals goed wordt gezet ten opzichte van de kast, de topkam en de brug op de correcte hoogte worden afgesteld zodat de snaren op de juiste hoogte boven de hals zitten, en dat de exacte snaarlengte wordt afgesteld zodat de gitaar ook zuiver is.

Ook wordt er gekeken of de fretten niet uitsteken, elementen goed staan en alles het ook doet.

Hierdoor kunt u met een gerust hart bij ons een gitaar kopen.

Veel winkels laten, als ze al wat afstellen, alleen hun duurdere collectie gitaren afstellen terwijl juist de goedkopere gitaren niet afgesteld en ongeïntoneerd de winkel binnenkomen.

Vaak moet dan na het gitaar kopen toch weer de afstelling aangepast worden om lekker te kunnen spelen.

Wij luisteren naar adviezen van gitaarleraren wat betreft de te voeren gitaarmerken. (Op advies van de leraren voeren wij bijvoorbeeld de gitaren van de merken London City en Blueridge . Dit zijn in hun klasse super instrumenten met een fantastische prijs- kwaliteitverhouding.)

Voor reparaties van de elektronica van de instrumenten en bijv. versterkers hebben wij fulltime een monteur in dienst zodat wij niet afhankelijk zijn van de reparatie afdeling van importeurs en dus de producten veel sneller gerepareerd hebben dan wanneer wij het naar de servicedienst op moeten sturen.

Alphenaar staat voor goede service, beste prijs en kwaliteit gecombineerd met een grote voorraad.

Contactgegevens

Alphenaar Muziekhandel
Kruisweg 47 - 49
2011 LA Haarlem

Telefoon: 023-5320244
Website: http://www.alphenaar.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
19:15 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Alphenaar Muziekhandel

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Alphenaar Muziekhandel? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Alphenaar Muziekhandel hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.