Bender Piano's

Al meer dan 155 jaar houdt Bender zich bezig met de verkoop van piano’s en vleugels, waardoor wij op dit gebied een enorme hoeveelheid ervaring en vakkundigheid hebben opgebouwd.

Al sinds 1850 is het uitgangspunt van Bender u zo goed mogelijk te adviseren bij de aanschaf van een piano of vleugel.

Uiteraard kan een keus gemaakt worden uit een groot aantal piano’s en vleugels in verschillende prijsklassen. Omdat Bender alleen instrumenten in haar collectie opneemt, die afkomstig zijn van fabrikanten die hun kwaliteit in de loop der jaren hebben bewezen, is de kwaliteit van onze collectie optimaal en vindt u bij ons in alle prijsklassen de optimale prijs/kwaliteit verhouding.

In onze toonzalen aan de Steenstraat in Arnhem treft u meer dan 60 piano’s en vleugels. U bent altijd van harte welkom, om één of meerdere piano’s of vleugels eens zelf te proberen.

Contactgegevens

Bender Piano's
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem

Telefoon: 026-4453541
Website: http://www.bender-piano-hifi.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Bender Piano's

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Bender Piano's? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Bender Piano's hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.