Dal Segno

Dal Segno voor kwaliteit

Dal Segno muziekhandel is een jonge onderneming met een verrassend persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit geniet. U kunt bij Dal Segno terecht voor vrijwel alle benodigdheden op blaasmuziekgebied zoals blaasinstrumenten, bladmuziek en accessoires.

Onze specialisatie ligt op het gebied van blaasinstrumenten. Ons leveringsprogramma telt onder meer de volgende gerenommeerde merken: Jupiter, B&S, Spiri, Getzen, Besson, Taylor, Holton en Kanstul. Op basis van uw wensen en eisen geven we een gedegen advies omtrent het voor u meest geschikte blaasinstrument.

In het bijzonder

Wat vroeger zo'n beetje het "Dafje" onder de blaasinstrumenten was, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een geduchte concurrent van de betere merken. We hebben het hier over het mer Jupiter. Zowel voor de beginnende muzikant als de gevorderde zijn de Jupiter instrumenten zeer aantrekkelijk geworden. Vooral de "Tribune" - en "XO" serie is van hoge kwaliteit en doet de wat mindere naam van het merk helemaal vergeten!! IN IEDER GEVAL HET PROBEREN WAARD!!

Contactgegevens

Dal Segno
Leeghwaterstraat 101
3364 AE Sliedrecht

Telefoon: 0184-412093
Website: http://www.dal-segno.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
18:30 - 21:00 Koopavond
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Dal Segno

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Dal Segno? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Dal Segno hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.