De Blaasinstrumentenspecialist

In onze speciaalzaak vindt u op twee etages een grote collectie en verscheidenheid aan nieuwe en gebruikte blaasinstrumenten. Naast een grote diversiteit aan hoogkwalitatieve blaasinstrumenten beschikken we over vrijwel alle gerelateerde accessoires.

Ook beschikken we over een eigen reparatie atelier. Hierdoor kunnen we alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden (behalve het lakken) in eigen huis verrichten. Dit heeft als voordeel dat u ook voor een kleinigheidje tussendoor ook direct bij ons terecht kunt.

Wij zijn er als team dan ook trots op, dat een groot aantal beroepsmuzikanten, amateurmuzikanten en muziekverenigingen hun blaasinstrumenten aan onze zorgen toevertrouwen.

Neem contact met ons op en ervaar het verschil!

Contactgegevens

De Blaasinstrumentenspecialist
Provincialeweg 3
5503 HA Veldhoven

Telefoon: 0402537518
Website: http://www.deblaasinstrumentenspecialist.nl
Webwinkel: http://webshop.deblaasinstrumentenspecialist.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:45 - 18:00
Woensdag: 09:45 - 18:00
Donderdag: 09:45 - 18:00
Vrijdag: 09:45 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over De Blaasinstrumentenspecialist

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met De Blaasinstrumentenspecialist? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan De Blaasinstrumentenspecialist hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.