De Troubadour Harpen

De Troubadour Harpen is gestart door mij, Marije Groen, uit liefde voor dit wonderbaarlijke instrument.

Van kinds af aan heb ik harp gespeeld. Een ander instrument kon ik me werkelijk niet voorstellen, nadat ik een keer op vakantie in Italië een man op een plein had zien spelen. De liefde voor heel veel snaren was toen geboren.

Ik heb altijd een enorme zwak gehad voor keltische muziek en de hakenharp. Daarom ben ik nooit overgestapt op de pedaalharp. De Troubadour Harpen is dan ook gespecialiseerd in hakenharpen.

Na afronding van mijn studie (ik heb geen conservatorium gedaan, maar bouwkunde gestudeerd aan de TU-Delft), ben ik begonnen met het decoreren en repareren van tweedehands harpen.

Deels uit hobby, deels uit noodzaak wilde ik precies weten hoe mijn harp in elkaar zat om zelf kleine reparaties aan mijn harpen te kunnen uitvoeren. De meeste harpbezitters kennen waarschijnlijk wel het fenomeen van “met je harp in de achterbak het hele land afrijden”, als je harp weer geïntoneerd of opnieuw besnaard moest worden of er een rare buzz in een toon zat en de dichtstbijzijnde winkel zowel ver weg, als duur was.

Na een hele boel boeken te hebben gelezen, fabrikanten te hebben gesproken en een erg oude harp te hebben gekocht ben ik in de praktijk aan de slag gegaan.

Dit was zo ontzettend leuk dat ik mijn hobby steeds verder begon uit te breiden, totdat de hele woonkamer vol harpen kwam te staan en ik eigenlijk ook erg graag nieuwe harpen wilde gaan verkopen.

Toen werd “De Troubadour Harpen” geboren, een heerlijke winkel nabij het centrum van Delft.

Eigenlijk een droom die uitgekomen is...

Contactgegevens

De Troubadour Harpen
Prins Mauritsstraat 40
2628 ST Delft

Telefoon: 06-24684863
Website: http://www.detroubadourharpen.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Zaterdag: 10:00 - 13:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over De Troubadour Harpen

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met De Troubadour Harpen? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan De Troubadour Harpen hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.