Dick Dijkman Guitardesign

Al meer dan 25 jaar is Dick Dijkman een begrip in de gitaarbouwwereld. Al direct vanaf het begin verwierf hij grote bekendheid met onder andere het bouwen van gitaren van het Amerikaanse kwaliteitsmerk Schecter. Maar het zijn vooral de eigen modellen waarmee zijn positie als bouwer van hoogwaardige gitaren gevestigd werd. Van deze handgebouwde gitaren zijn er inmiddels al meer dan 1000 verkocht. Veel bekende artiesten hebben de kwaliteit, het comfort en natuurlijk het perfecte geluid van de Dick Dijkman Custom Gitaren ontdekt.

Nog steeds worden Dick Dijkman Custom Gitaren met de hand op maat gebouwd. Hierbij staat de wens van de gitarist centraal en alleen de beste houtsoorten en materialen worden gebruikt.
Elk exemplaar is uniek in uitvoering, waarbij de kwaliteit altijd dezelfde is: de beste...

Contactgegevens

Dick Dijkman Guitardesign
De Eiken 5C
7491 HP Delden

Telefoon: 074-3766678
Website: http://www.dickdijkman-guitardesign.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Dick Dijkman Guitardesign

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Dick Dijkman Guitardesign? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Dick Dijkman Guitardesign hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.