Emile van Leenen piano's & vleugels

Een piano voor iedereen. In elke kwaliteitsklasse. Voor elk budget. Maar altijd in topconditie. Dat is het uitgangspunt van Emile van Leenen Piano’s.

We heten u van harte welkom in ons monumentale pand aan de Leidse Lammermarkt. Alles ademt hier kennis van zaken, vakmanschap (we beschikken over een eigen werkplaats) en boven al: liefde voor het klavier. Voor het occasion evenzeer als voor het nieuwe handgebouwde instrument.

Neemt u ook gerust een kijkje op de bovenste verdieping, waar u een intieme concertruimte vindt.

Omdat we ons er tevens op beroepen over een zekere mate van mensenkennis te beschikken, zult u er bij ons zeker in slagen de piano of vleugel te vinden die bij u past. In de geruststellende wetenschap bovendien, dat u van uw aankoop geen spijt zult krijgen.

De pianocollectie van Emile van Leenen is verdeeld in nieuwe piano’s, gebruikte piano’s vóór en ná 1950 en een sectie vleugels die alle jaartallen omvat. In onze zaak staan minstens vijftig instrumenten op voorraad.

Contactgegevens

Emile van Leenen piano's & vleugels
Lammermarkt 49
2312 CM Leiden

Telefoon: 071-5891426
Website: http://www.emilevanleenenpianos.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00 Koopavond
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag:

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Emile van Leenen piano's & vleugels

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Emile van Leenen piano's & vleugels? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Emile van Leenen piano's & vleugels hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.