Feedback Eindhoven

De winkel in het zuiden van het land staat bol van de Brabantse gezelligheid. Het schitterende pand in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken, bevat voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft voor ieder wat wils, waaronder een zeer uitgebreide Pro afdeling. Deze afdeling heeft veel kennis in huis over professionele audio- en lichtinstallaties. Naast deze specialisatie is Feedback Eindhoven een uitstekend adres voor gitaren, drums, percussie, toetsen, computer, recording en DJ en VJ. De Feedback medewerkers staan altijd voor je klaar.

De aparte reparatieafdeling zorgt ervoor dat je in Eindhoven ook terecht kan voor technische problemen en reparaties. Verder worden er regelmatige clinics en demo’s georganiseerd op het grote podium middenin het pand, waarbij een goede lichtshow natuurlijk niet mag ontbreken en de gezellige bar altijd open is.

Contactgegevens

Feedback Eindhoven
Generaal Bothastraat 3
5642 NJ Eindhoven

Telefoon: 040-2815996
Fax: 040-2816365
Website: http://www.feedback.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Feedback Eindhoven

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Feedback Eindhoven? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Feedback Eindhoven hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.