Ger Warink Muziek

k ben in 1996 in mijn winkel te Loppersum begonnen met de verkoop van cd's en dvd's als Ger Warink CD's. Na enkele succesvolle jaren, ging het door de inzakkende markt gestaag achteruit met de cd verkoop. Om dit op te vangen ben ik begonnen met de verkoop van instrumenten op bescheiden schaal.

Toen ik zag dat de cd-markt stil kwam te liggen, heb ik besloten om deze aktiviteiten te stoppen en de winkel om te batterijen naar muziekinstrumentenverkoop. Sinds september 2007 is de winkel voortgezet als Ger Warink Muziek.

De winkel is niet groot, maar het te leveren assortiment wel. Daar ik met Hail Gewoon nog geregeld optreed, zijn er ook kontakten met mede-artiesten, die op hun beurt weer bij mij komen in de winkel voor apparatuur, of gewoon snaren en snoeren. Maar ook voor de beginnende muzikanten is er keuze genoeg!

Ik hoop een goede invulling te kunnen geven aan de behoefte voor instrumentarium en/of lesboeken op het Hogeland van Groningen, en nodig u hierbij uit om eens langs te komen aan de Lagestraat 18 in Loppersum

Ger Warink

Contactgegevens

Ger Warink Muziek
Lagestraat 18
9919 AR Loppersum

Telefoon: 0596-572155
Website: http://www.gerwarinkmuziek.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Ger Warink Muziek

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Ger Warink Muziek? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Ger Warink Muziek hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.