Gitaar Shop Musichub

GUITAR SHOP MUSICHUB is begonnen in 1998 als Muziekhuis Busch, Graaf 23 te Echt
Na een succesvolle periode van 10 jaar op de Graaf in Echt werd besloten om naast de guitar-shop die sinds januari 2009 gevestigd is aan de Roermondseweg 119 te St-Joost te starten met onze webshop. In deze 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de reparatie, en verkoop van gitaren en aanverwante producten. Tevens verzorgen wij gitaarlessen onder begeleiding van ervaren gitaristen en bestaat de mogelijkheid voor het huren van een lesgitaar voor bepaalde tijd.

In onze showroom kunt u de artikelen afhalen die u in de webshop heeft besteld. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij aan het bevestigingbericht af te wachten dat uw bestelling daadwerkelijk voor u klaar staat!

Tevens zijn de artikelen van onze website te bezichtigen in onze showroom. De meeste artikelen zijn echter op voorraad bij onze distributeurs en worden na reservering opgestuurd naar het afhaaladres of het door u opgegeven adres.

 

Contactgegevens

Gitaar Shop Musichub
Roermondseweg 119
6111 AS Sint Joost

Telefoon: 0475 411336
Fax: 0475-411435
Website: http://www.musichub.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Gitaar Shop Musichub

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Gitaar Shop Musichub? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Gitaar Shop Musichub hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.