Intertop Music

Inter Music is een digitale projectgeluidsstudio centraal in het zuiden van het land. Naast de werkzaamheden in de studio, is ons bedrijf ook gespecialiseerd in het Advies, verkoop en vormgeving van licht en geluid. Wij vertegenwoordigen diversen topmerken in Professionele licht en geluidstechniek.Wij kunnen leveren vrijwel alles over geluidsapparatuur, zoals draaitafels, cd-spelers, luidsprekers, versterkers, etc.
Voor zowel de beginnende DJ tot aan de semi-professionele geluidsman is voor ieder budget voldoende keuze. Mocht u een artikel niet kunnen vinden dan kunt u met ons contact opnemen.

De producten die wij verkopen zijn uit voorraad leverbaar, en wij beschikken over de mogelijkheid om uitgebreid te testen met juist advies over uw toepassing en aansluitmogelijkheden.

 

Contactgegevens

Intertop Music
Helmusselaan 5a
6041 AW Roermond

Telefoon: 0475-747986
Website: http://www.intertopmusic-webwinkel.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Intertop Music

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Intertop Music? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Intertop Music hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.