Kaufmann's Guitar Store

Kauffmann’s Guitar Store is de winkel van Albert Deinum, een doorgewinterde sessiegitarist die al meer dan 20 jaar op het podium en in de studio speelt en meer dan 200 Nederlandse en buitenlandse artiesten begeleidde. En dat doet ie nogsteeds.In de winkel vind je alles wat je maar nodig hebt om sound te kunnen maken. Van beginners tot pro sets maar met de nadruk op spullen die betaalbaar zijn en waar je toch trots op kunt zijn. Albert heeft door de jaren heen zo’n beetje alles gehad wat er bestaat en is er achter gekomen dat goeie spullen niet duur hoeven te zijn en die ervaring wil hij graag delen met jullie.

Een goeie sound maken dus, van gitaar tot versterker en alles wat daar tussenin zit of mee te maken heeft, dat is waar het om draait in Kauffmann’s Guitar Store.

Naast je spulletjes kopen kun je er ook terecht voor advies, kletsen over gitaren in een van de leren banken, gitaarboekjes lezen, koffie drinken, afstelwerk en nog veel meer.

Contactgegevens

Kaufmann's Guitar Store
Ouvertureweg 135
2402 DX Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-417990
Website: http://www.kauffmannsguitarstore.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:30 - 17:30
Woensdag: 10:30 - 17:30
Donderdag: 10:30 - 17:30
Vrijdag: 10:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Kaufmann's Guitar Store

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Kaufmann's Guitar Store? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Kaufmann's Guitar Store hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.