Kick Music

Kick Music bestaat al meer dan 25 jaar in het hartje van het Gooi. Omdat het internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen en online winkelen gemeengoed aan het worden is heeft Kick Music ook een webstore gebouwd om aan die wensen tegemoet te komen.

Het bestellen via internet heeft zijn voor en nadelen. Prijstechnisch is het vaak voordelig te gaan shoppen op internet, zeker als je weet wat je wilt hebben.

Een crisis vraagt om crisisprijzen, wij geven die! Stelt u ook prijs op deskundig advies in combinatie met een goede deal, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Kick Music beloont uw loyaliteit ! Sinds 1981 enthousiast aan de gang en Roland Dealer van het eerste uur! En... live in de winkel doorlopend verse koffie! Niet alles is beter op het internet!

Contactgegevens

Kick Music
Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum

Telefoon: 035-6215065
Webwinkel: http://www.kickmusic.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Kick Music

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Kick Music? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Kick Music hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.