Koot's Pianohandel

Koot is een piano speciaalzaak: wij doen uitsluitend in akoestische piano's en vleugels. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en restauratie van alle merken piano's, maar in het bijzonder de instrumenten van Bechstein en Steinway.

In onze toonzaal vindt u naast deze instrumenten een uitgelezen selectie nieuwe piano's en vleugels in alle prijsklassen, van gerenommeerde fabrieken zoals Seiler, Kawai, Schimmel en Rönisch.

Sinds jaar en dag verhuren, stemmen en onderhouden wij talloze instrumenten aan en op de diverse concertpodia en theaterzalen. Maar ook de beginnende pianist kan bij ons terecht, bijvoorbeeld om een piano te huren met recht van koop.

Gelegen in Haarlem, vlakbij het verlengde van de A9, is Koot zeer goed bereikbaar (zie lokatie), zowel per openbaar vervoer als met de auto. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid, vlak voor de deur. Kortom, talloze goede redenen om een bezoekje aan ons gevarieerde en uitgebreide bedrijf te brengen.

Contactgegevens

Koot's Pianohandel
Zijlweg 55-57
2013 DC Haarlem

Telefoon: 023-5314501
Website: http://www.kootpiano.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Koot's Pianohandel

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Koot's Pianohandel? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Koot's Pianohandel hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.