Middel Music

Middel Music is in 2009 gestart als familiebedrijf. Vol enthousiasme storten wij, Wout en Siemone, en dochter Mireille ons in de muziek. Veel vaste klanten hebben inmiddels de weg naar onze winkel gevonden. Verheugd zijn we op de samenwerking met Bol piano’s te Veenendaal, waardoor we prachtige nieuwe en tweedehands piano's kunnen verkopen. Ook is er de mogelijkheid van huurkoop. Verder hebben we nog een groot aanbod aan gitaren, drums, keyboards bladmuziek blaasinstrumenten talloze accessoires en muziekkado's. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Werken veel samen met (muziek)onderwijsinstellingen, docenten en andere muziekliefhebbers.

We zijn ons ervan bewust dat het luisteren naar muziek, maar vooral ook het bespelen van een muziekinstrument veel plezier geeft. We spreken hierbij ook uit eigen ervaring. Bovendien maakt muziek slim, zoals uit onderzoek is vastgesteld. Kinderen kunnen vaak al op jonge leeftijd beginnen met een instrument.

Kom eens rustig langs om te informeren naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Middel Music
Het Ruim 51
8251 EK Dronten

Telefoon: 0321-701441
Website: http://www.middelmusic.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
18:30 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 09:30 - 17:30

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten zeggen over Middel Music

 • Niet voor gitaren

  Ik kwam er voor een gitaar omdat ik lessen volg, ik weet er zelf niets van dus ging ik naar 'de' muziek winkel zodat ik in ieder geval een goede gitaar zou hebben.
  Maar toen ik in de les kwam vroeg de leraar waar ik die vandaan had, hij vond het vervelend voor mij maar die gitaar was van heel simpel hout gemaakt en de snaren lagen ook veel te hoog.
  Ik kon beter voor een andere gaan kijken :/

  Hierbij wil ik iedereen even waarschuwen dat je voor een gitaar NIET naar Middel Music in Dronten moet gaan.

  Geplaatst op 3 december 2012 om 8:48

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.