Music-IT

Music-IT is een Apple specialist die opereert op het raakvlak van muziek en IT. Music-IT heeft zich tot doel gesteld om de juiste oplossingen te leveren aan muziekmakers.

Het aanbod producten en diensten voor muziekmakers is groot, divers en tamelijk ondoorzichtig. De professionals van Music-IT kennen de wensen en behoeften van de muziekmakers als geen ander en weten precies welke apparatuur goed samenwerkt met Apple. Die kennis maakt dat zij perfect in staat zijn om bij aanschaf van een Apple of studioapparatuur een goed advies te geven. Music-IT levert losse componenten maar verzorgt ook complete trajecten; van de eerste oriëntatie tot en met de support bij het gebruik.

Music-IT is gevestigd in Zeist en Amsterdam Oost. Vanuit onze winkel in het Amsterdamse muziekmakerscentrum muzyQ leveren wij het complete Apple programma aan producten én de diverse bijbehorende muziek hard- en software.

Contactgegevens

Music-IT
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Telefoon: 030-6977080
Website: http://www.music-it.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 13:00 - 19:00
Donderdag: 13:00 - 19:00
Vrijdag: 13:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Music-IT

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Music-IT? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Music-IT hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.