Muziek Meibergen

 Al meer dan 80 jaar zijn we een begrip in Oost Nederland en staan we bekend om onze prettige sfeer en grote klantvriendelijkheid. Dat hebben we hoog in ons vaandel staan en daar doen we alles voor.

Muziek Meibergen Deventer is het adres voor iedere muziekliefhebber.

Vakmensen, dat zijn onze medewerkers. We weten waar we het over hebben en begeleiden u graag in uw zoektocht naar een geschikte aankoop. Maar ook na uw aankoop blijven wij het adres voor onderhoud en service.

Op onze website staat slechts een selectie van onze totale collectie. Dagelijks wordt de website bijgewerkt met nieuwe artikelen en producten. Staat uw favoriete product of merk er nog niet tussen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is namelijk groot dat we uw merk of product gewoon hebben, maar dat het nog niet op onze site staat.

Mede door de sterk wisselende valuta-koersen is het raadzaam om vooraf even contact met ons op te nemen over de juiste prijs en levertijden.

Contactgegevens

Muziek Meibergen
Kamperstraat 12
7418 CB Deventer

Telefoon: 057-0607070
Webwinkel: http://www.meibergen.com/

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Muziek Meibergen

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Muziek Meibergen? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Muziek Meibergen hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.