Muziekcentrum Oostendorp

Vanaf 1977 staat u als klant in het middelpunt bij het familiebedrijf Muziekcentrum Oostendorp.

Bij ons kiest u voor kwaliteit en service. In de diverse grote showrooms in Wezep kunt u een ruime collectie piano’s en vleugels, digitale piano’s, orgels, keyboards, synthesizers, gitaren en drumstellen beluisteren en bespelen.
Wij luisteren naar u en helpen u het instrument te kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen. Ook na eventuele aankoop kunt u bij ons terecht zodat u jarenlang met plezier kunt genieten van uw muziekinstrument.

Bij Muziekcentrum Oostendorp hebben we klantcontact hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan de winkel zo prettig mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons gratis parkeren en serveren wij u graag onze voortreffelijke versgemalen koffie. Onze verkoopmedewerkers staan te allen tijde voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien en u kunt uitgebreid instrumenten testen in een van onze showrooms. Wel adviseren wij u om van tevoren telefonisch of via e-mail een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat de verkoopmedewerker alle tijd voor u heeft.

Contactgegevens

Muziekcentrum Oostendorp
Stationsweg 1
8091 AA Wezep

Telefoon: 038 3762954
Webwinkel: https://www.oostendorp-muziek.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Muziekcentrum Oostendorp

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Muziekcentrum Oostendorp? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Muziekcentrum Oostendorp hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.