Muziekhuis Da Capo

Bij Muziekhuis Da Capo in Nietap kunt u op uw gemak het gehele assortiment bekijken. Tevens hebben wij een webwinkel waardoor u bij ons nog makkelijker en sneller online kunt winkelen. De meeste producten zijn bij ons op voorraad en hierdoor binnen een aantal dagen bij u thuis. Naast het feit dat de nieuwe website online is, is er de afgelopen tijd hard gewerkt om de klantenservice te optimaliseren zodat wij u nog sneller en beter van dienst kunnen zijn. U blijft uiteraard welkom in de winkel, waar de koffie altijd klaarstaat en één van onze productspecialisten u graag van dienst is.

Contactgegevens

Muziekhuis Da Capo
J.P. Santeeweg 41
9312 PC Nietap

Telefoon: 0594-513776
Webwinkel: https://www.muziekhuisdacapo.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten zeggen over Muziekhuis Da Capo

 • Klantvriendelijk

  De eerste keer bij Da Capo muziek gekocht, ik ben zeer tevreden. Ik heb mijn bestelling per telefoon gedaan, vriendelijke mensen en een goede uitleg. De moeite waard. Het bestelde mengpaneel heb ik op de afgesproken tijd ontvangen en deze was tevens  zeer goed verpakt.

  Het Allen & Heath paneel voldoet aan de verwachtingen, top merk! Ik kan Muziekhuis Da Capo van harte aanbevelen, een vertrouwd adres en ze maken waar wat ze beloven. Top!

  Geplaatst op 20 september 2017 om 0:08

  Reactie Muziekwinkeloverzicht.nl

  Deze review is bewerkt door de redactie. De volledig kapitaal geschreven tekst is herschreven, ontdaan van vele uitroeptekens en aangevuld met ontbrekende leestekens en woorden om het leesbaar te maken.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.