Muziekhuis Guus Arons

Wie van muziek houdt en zelf een muziekinstrument bespeelt, kent Muziekhuis Guus Arons in Heerlen. Dat kan niet anders, de zaak is bekend tot in verre omstreken. De gebalanceerde stem van de piano, de fijne besnaring van een gitaar, de akoestiek van elektronische muziekinstrumenten, de familie Arons heeft er lang het fijne oor voor.

Bijna 30 jaar geleden werd muziekhuis Guus Arons opgericht. Van origine is het een pianowinkel, tegenwoordig wordt in het pand aan de Promenade alles op het gebied van muziek verkocht. Van piano tot gitaar, van keyboard tot bladmuziek. Het zijn belangrijke elementen als vakkennis op stemgebied en het repareren van piano’s, vleugels en gitaren waar de klanten voor blijven terugkomen. “Onze naam bestaat al lang in de muziekwereld, maar de namen van onze klanten zijn voor ons net zo bekend. Wij zien hier drie generaties binnen een gezin als klant binnenlopen. De geschiedenis herhaald zich en de liefde voor muziek gaat van vader op zoon op dochter en zo verder. Het maakt ons vak zo waardevol en tijdloos.

Wat er ook gebeurt om ons heen, hoe roerig de tijden ook zijn, muziek blijft altijd. En mensen blijven ook altijd met veel plezier muziek maken. We vinden het een voorrecht om daarin voor onze klanten iets te kunnen betekenen”.

Muziekhuis Guus Arons BV, al bijna 30 jaar uw vertrouwd adres in muziek en emotie, want muziek is meer dan een doos en een prijs!

Contactgegevens

Muziekhuis Guus Arons
Promenade 149 - 155
6411 JE Heerlen

Telefoon: 045-5717155
Website: http://www.arons.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Muziekhuis Guus Arons

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Muziekhuis Guus Arons? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Muziekhuis Guus Arons hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.