The House of Music

Je wilt gaan beginnen met gitaarspelen, wat heb je nodig? Het allerbelangrijkste is zin en doorzettingsvermogen en natuurlijk een goed instrument. Maar wat heb je aan een dure gitaar die in een hoek terecht komt om stof te verzamelen? Nu hoeft starten met gitaarspelen helemaal niet veel geld te kosten, zeker niet met onze speciaal geselecteerde starteraanbiedingen waarop je naast de fabrieksgarantie ook onze 2 jaar inruilgarantie krijgt! Zo kun je binnen 2 jaar voordelig doorgroeien naar een gitaar uit een hogere klasse omdat je voor de oude 60% terug krijgt aan inruil.

Voor vrijwel iedere leeftijd of voorkeur hebben we wel een starteraanbieding en hebben we hem niet, dan maken wij hem gewoon! Klassieke gitaren,Westerngitaren, elektrische gitaren en basgitaren zelfs voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar, we hebben het allemaal en door onze grote inkoop altijd voor een super goede prijs. Bestel online in de webshop of kom naar onze winkel in het Centrum van Dordrecht waar we je graag adviseren.

Contactgegevens

The House of Music
Visstraat 1,
3311 KX Dordrecht

Telefoon: 078-6390840
Fax: 078-6390860
Website: http://www.thehouseofmusic.nl
Webwinkel: http://www.thehouseofmusic.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:30 - 17:30
Woensdag: 10:30 - 17:30
Donderdag: 10:30 - 17:30
Vrijdag: 10:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00 Laatste zondag mnd

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over The House of Music

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met The House of Music? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan The House of Music hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.