UniSono Blaasinstrumenten

Het reparatieatelier van Unisono Blaasinstrumenten vormt het hart van het bedrijf.In 1985 startte Marc van Mil als leerling reparateur bij Mary-Holland in Eindhoven. Na drie jaar heeft hij zelfstandig een reparatieatelier opgezet in ’s-Hertogenbosch. In 1990 verhuist hij naar Kerkdriel om een winkel te beginnen in verkoop en reparatie van blaasinstrumenten en bijhorende accessoires.

Unisono Blaasinstrumenten is geboren!

In 1999 komt Willy van de Pol bij Unisono werken. Ook zij heeft al een aantal jaren ervaring in het repareren van blaasinstrumenten. Willy heeft zich gespecialiseerd in het koper en Marc in het hout. Door deze specialisaties en het gevoerde beleid, onderscheidt Unisono zich met een zeer hoge service.

In het modern ingerichte atelier van Unisono kan men terecht voor het vervangen van een waterklepkurkje tot een complete revisie van een saxofoon. Er wordt gewerkt met originele onderdelen en topkwaliteit producten, het hoge serviceniveau van Unisono is hiermee altijd gegarandeerd.

Omdat we snappen dat u uw instrument niet lang kan missen, worden kleine reparaties veelal direct uitgevoerd. Grote reparaties worden vooraf met u besproken, waarbij vaak al een inschatting wordt gemaakt van de tijdsduur en kosten. Tevens is het mogelijk om gerepareerde instrumenten met de post te ontvangen.

Contactgegevens

UniSono Blaasinstrumenten
Veersteeg 13
5331 PM Kerkdriel

Telefoon: 0418-633533
Website: http://www.unisono.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over UniSono Blaasinstrumenten

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met UniSono Blaasinstrumenten? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan UniSono Blaasinstrumenten hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.