Van Bree Muziek

Hans van Bree Muziek staat vanaf 1988 midden in de muziek! Ons team is je graag van dienst om te adviseren in jouw persoonlijke keuze ! Iedereen kan bij ons terecht voor een prima advies, zodat je lang plezier blijft hebben van de aankoop. Door onze gedegen en persoonlijke service kunnen wij een optimaal gebruik van jouw instrument garanderen. Daarbij bieden wij ook een prima netto prijs voor alle aankopen. Online winkelen bij ons is leuk, snel en eenvoudig. Maar kom ook zeker eens naar onze mooie winkel in het centrum van Venray. Dat is altijd de moeite waard !

Contactgegevens

Van Bree Muziek
Patersstraat 4
5801 AV Venray

Telefoon: 0478-586246
Fax: 0478-568233
Webwinkel: http://www.hansvanbree.nl/

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten zeggen over Van Bree Muziek

 • Niet leverbaar en alternatief veel te laat

  Ik heb een vioolkist besteld bij deze winkel. Levertijd zou ongeveer een week zijn. De kist bleek niet leverbaar zoals ik hem besteld, maar dat hoorde ik pas na een week. Vervolgens hoorde ik twee weken niets tot ik er zelf achteraan belde. Even later weer een verkeerde levering. Na ruim een maand werd eindelijk een kist in een andere kleur geleverd. Ik had echter gevraagd deze dan niet meteen te versturen omdat ik niet thuis zou zijn (die paar dagen maakt dan ook niet meer uit), maar hij werd wel meteen verstuurd waardoor hij een paar dagen bij m'n buren moest staan.

  Geplaatst op 15 februari 2017 om 13:15

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.