Van Oldeniel Piano's

Van Oldeniel piano's is een dynamisch bedrijf, sinds 2002 gevestigd in de Hanzestad Deventer. Passie voor piano’s is de basis voor al onze activiteiten. We onderscheiden ons door ruim de tijd te nemen voor onze klanten en een hoog serviceniveau. In onze ruime winkel kunt u dit zien en ervaren.

De sfeervolle inrichting zorgt er voor dat de ruime keuze aan piano's, vleugels en keyboards zich prima tonen. De instrumenten zijn van gerenommeerde merken en natuurlijk kunt u ze zelf bespelen. Aan zowel de wensen van de beginner als de veeleisende professional kunnen we ruimschoots voldoen.

Klanten én piano’s vragen om service. In ons servicepakket vindt u daarom ook mogelijkheden voor transport, taxaties, kleine reparaties en natuurlijk het stemmen van uw piano. In de winkel bieden wij ook een ruime keuze aan accessoires en bladmuziek.

U vindt onze zaak aan de van Vlotenlaan 101, waar u voor de deur en gratis kunt parkeren. Wij zijn aanwezig van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Als een ander tijdstip beter schikt, dan maken wij graag een gerichte afspraak met u. (ook ’s avonds).

Contactgegevens

Van Oldeniel Piano's
J. van Vlotenlaan 101
7412 SE Deventer

Telefoon: 0570-644007
Website: http://www.vanoldenielpiano.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Van Oldeniel Piano's

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Van Oldeniel Piano's? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Van Oldeniel Piano's hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.