Van Vliet Muziek

Het begon allemaal met vader Van Vliet. Hij was eigenaar van de 1e Woerdense Muziekschool en verkocht toen al aan zijn leerlingen nieuwe instrumenten vanuit de leskamer. Al snel begon hij met zoon Gert een muziekwinkel(tje) in het centrum van Woerden. Nu ruim 30 jaar later, bestaat Van Vliet Muziek uit twee panden aan de leidsestraatweg. Eén winkel vol met alles wat te maken heeft met toetsinstrumenten.: keyboards, piano's, digitale piano's, synthesizers en orgels. In het andere naastgelegen pand kun je verdeeld over twee verdiepingen alles vinden betreffende gitaren, profesionele geluidsapparatuur, bladmuziek, slag en blaasinstrumenten.

Er is een ruime keuze in klassieke en western-gitaren terwijl elektrische gitaren ook ruim vertegenwoordigd zijn. Al met al een breed assortiment, waarbij opvalt dat bij Van Vliet Muziek service en aandacht hoog in het vaandel staat!In 2004 vierde Van Vliet Muziek het 30 jarige jubileum met een indrukwekkende theatershow in het woerdense theater "De Kloostertuin". Klanten, vertegenwoordigers van toen en nu, vrienden, het was een bijzonder feest waarbij nogmaals duidelijk werd dat er meer is dan alleen muziekinstrumenten verkoop bij Van Vliet. We zullen eerdaags videobeelden van dit feest op de website plaatsen.

Van Vliet Muziek in 2010, ruim 35 jaar een familiebedrijf met een landelijke bekendheid en bereik in het hart van Nederland.

Contactgegevens

Van Vliet Muziek
Van Vliet Muziek: Leidsestraatweg 9
3443 BP Woerden

Telefoon: 0348-413226
Fax: 0348-423887
Website: http://www.vanvlietmuziek.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Muzikanten weten weinig over Van Vliet Muziek

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Van Vliet Muziek? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Van Vliet Muziek hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Muziekwinkeloverzicht.nl biedt het meest uitgebreide en grootste overzicht van muziekwinkels en speciaalzaken in Nederland. Voor zowel bezoekers als retailers is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met winkels achter te laten. Zoek snel jouw favoriete winkel of kijk op de kaart welke muziek-speciaalzaken er in jouw buurt gevestigd zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw winkel toevoegen aan onze website klik dan nu hier.