Contact

Wil je meer weten over onze website dan kun je het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.Natuurlijk zijn wij ook ontzettend blij als je tips voor ons hebt met betrekking tot fantastische muziekwinkels die nog missen op onze site, winkels die niet langer meer bestaan of correcties van fouten (bijvoorbeeld dat een winkel helemaal geen piano's meer verkoopt tegenwoordig etc). Samen maken wij van muziekwinkeloverzicht.nl de meest complete en overzichtelijke website met speciaalzaken voor muziekinstrumenten.

Zelf winkelier?
Bent u eigenaar van een muziekwinkel en wilt u ook gratis nieuwe bezoekers naar uw winkel trekken meldt uw winkel dan vandaag nog aan.

LET OP! Voor je een vraag stelt aan ons

Alles wat wij weten over winkels en producten staat op deze website. Wil je weten of een winkel morgen langer open is of dat ze een bepaald product in het assortiment hebben neem dan contact met de winkel op (contactgegevens staan op de pagina van de winkel zelf in deze website). Het onderstaande formulier is alleen voor;

  • Technische vragen over deze website
  • Opmerkingen over deze website

Wij kunnen je niet helpen als het gaat om;

  • Het assortiment van een winkel;
  • De openingstijden van een winkel;
  • De retourneringsprocedure van een winkel;
  • Iets anders over de winkel of haar assortiment.

Stel ons deze vragen niet aub! De contactinformatie van de winkelier staat op de detailpagina van de winkel zelf. Weet je zeker dat je vraag echt over deze website gaat? Vul dan onderstaand formulier in.


Contactformulier