Atelier Broeke

Vakwerk.

Eigenaar van het charmante atelier, Ilse Broeke, is één van de schaarse instrumentmakers die Nederland nog kent. Zij levert dan ook ambachtelijk handwerk, tot in het kleinste detail. Zoals u mag verwachten van vakmensen in hart en nieren. Bovendien heeft u direct contact, zodat u uw wensen rechtstreeks kunt overbrengen.

Ons kent ons.

Ilse Broeke bespeelt zelf ook diverse instrumenten en dat praat wel zo makkelijk. Als geen ander weet zij welke eisen muzikanten aan hun instrumenten stellen en hoe belangrijk onderhoud is. Eens per jaar een grondige onderhoudsbeurt voorkomt vaak grotere reparaties. Bovendien speelt uw intrument stukken lekkerder als het is schoongemaakt, geolied en afgesteld. Bij Atelier Broeke wordt uw instrument weer als nieuw en uiteraard volledig naar uw specifieke wensen afgesteld.

Presto!

Niet alleen wat kwaliteit betreft is Atelier Broeke een echte kenner. Hoe sneller een fervent muzikant zijn instrument weer in handen heeft, hoe liever. Dat spreekt voor ons voor zich. Daarom hanteren wij bij onze werkzaamheden een strakke planning. Bij een eenvoudige reparatie proberen wij u gelijk weer op weg te helpen. Mocht het probleem iets ingewikkelder liggen of wat langer duren, dan is de ligging van het atelier een uitkomst. Terwijl wij aan het werk zijn, loopt u even de gezellige Bredase binnenstad in.

Attractieve tarieven.

Juist omdat Atelier Broeke een in houten blaasinstrumenten gespecialiseerd atelier is, kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven werken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave vooraf, of kiest u liever voor de zeer aantrekkelijke onderhoudsabonnementen, u krijgt van ons de keuze.

Dealer.

Atelier Broeke is sinds het begin van deze eeuw uitgegroeid tot een van de grootste Vandoren dealers van Europa. Wij hebben klarinet en saxofoon rieten in alle soorten en maten op voorraad.
Tevens zijn wij erkend dealer van de grote merken zoals Buffet Crampon, Yamaha en Selmer.

 

Contactgegevens

Atelier Broeke
Doelsteeg 9
4811 JM Breda

Telefoon: 076-5212462
Website: http://www.atelierbroeke.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: Gesloten

Muzikanten zeggen over Atelier Broeke

 • Klarinettist

  Prima contact, sfeer en kwaliteit. Wat wil je nog meer?

  Geplaatst op 29 september 2015 om 13:32

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren