Dutch-Custom-Shop.nl

The Dutch-Custom-Shop.nl is de plek waar je naartoe gaat om in Nederland een handgemaakte gitaar uit te proberen en aan te schaffen. In onze winkel in Bussum hebben we een selectie gitaren op voorraad van de bekende Nederlandse en buitenlandse gitaarbouwers. Of het nu gaat om handgemaakte high-end electrische gitaren van bekende merken als Fender Custom Shop, Beauville Guitars, Haar Guitars, Stoney Creek Guitars of akoestische gitaren van Homestead Guitars ben je bij ons ben je aan het juiste adres. In onze gezellige winkel staan we maandag tot en met vrijdag voor je klaar voor advies en kun je de gitaren naar hartelust uitproberen.

Het is mogelijk om de gitaren die bij ons in de winkel hangen direct aan te schaffen voor een scherpe prijs of je kunt via onze winkel een eigen gitaar naar wens laten bouwen. Bij het customizen van je eigen gitaar kun je vantevoren aangeven welke opties, houtsoorten en accessoires je erbij wilt hebben. Wij zullen alles in goede banen leiden tot de levering van je eigen instrument en verzorgen ook de after sales. Onze winkel is een shop in shop concept in samenwerking met de gitaarspeciaalzaak voor Midden Nederland Gooise-Gitaren.nl in Bussum. Met een winkelpand direct naast station Naarden-Bussum en voldoende parkeerplek voor de deur.

Contactgegevens

Dutch-Custom-Shop.nl
Stationsweg 40
1404 AP Bussum

Telefoon: 035-7506334
Website: https://www.dutch-custom-shop.nl
Webwinkel: https://www.dutch-custom-shop.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 10:30 - 18:00
Woensdag: 10:30 - 18:00
Donderdag: 10:30 - 18:00
Vrijdag: 10:30 - 20:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Muzikanten weten weinig over Dutch-Custom-Shop.nl

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Dutch-Custom-Shop.nl? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Dutch-Custom-Shop.nl hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren