Elrecom

Elrecom Muziek is een allround muziekwinkel, maar gespecialiseerd op het gebied van orgels, keyboards en e-piano's. Er heerst een relaxte vrije sfeer, waarin u in allle rust een instrument kunt uitproberen. Dankzij vakbekwame medewerkers mag u een goede service verwachten.

Piano's: U vindt zowel akoestische als electronische piano's in onze winkel. Die kunt u natuurlijk zelf bespelen en beluisteren.

In de winkel staat een ruime keuze aan keyboards demonstratieklaar opgesteld. Van een eenvoudige Casio voor de beginner tot een krachtige Yamaha voor de veeleisende muzikant. Er worden van tijd tot tijd demonstraties van nieuwe modellen gegeven.
Voor klassieke- en kerkorgelmuziek zijn er Content orgels.

De popmuziek kan nog steeds niet zonder drawbarsound. Hiervoor zijn expanders verkrijgbaar, zoals de OX7, die dit vintage geluid digitaal reproduceren. Diezelfde popmuziek heeft gitaren nodig, daarvan hebben wij een ruime sortering, voor de kleine en de wat grotere beurs.

Een uniek product in de showroom van ELRECOM Muziek is WERSI, de Rolls-Royce onder de orgels en keyboards. Het spelen op een WERSI orgel is een ware geluidssensatie. Dankzij de krachtige processor en het unieke OpenArt-Systeem blijven deze orgels tot ver in toekomst up to date.

Voor de reparatie van al uw muziekinstrumenten kunt u bij ons terecht. ELRECOM Muziek levert uitstekende support dankzij een eigen werkplaats. De winkel is voortgekomen uit deze orgelwerkplaats en heeft dus alle know-how in huis van drie decennia orgel en keyboard geschiedenis. U kunt uw instrument hier ook laten taxeren.

Het Computer Bemiddeling Systeem biedt de mogelijkheid uw instrument via deze website te verkopen. Occasions worden geheel nagezien voor ze de winkel verlaten, daarom krijgt u bij ELRECOM Muziek 3 maanden garantie. Klik hier om onze CBS voorwaarden te lezen.

U kunt natuurlijk ook bij ons terrecht voor bijvoorbeeld uw basgitaar of bladmuziek, kijk gerust eens onze webshop door de ideale plek om als beginner een geschikte gitaar te vinden.

 

Contactgegevens

Elrecom
Sparrenlaan 6
3741 WG Baarn

Telefoon: 035-5411109
Website: http://www.elrecom.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Muzikanten weten weinig over Elrecom

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Elrecom? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Elrecom hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren