Gooise-Gitaren.nl

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van voordelige en kwalitatieve gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires.

Gooise-Gitaren.nl is sinds de opening officieel Authorized Fender Dealer. Wij verkopen een breed assortiment van akoestische Fender gitaren en electrische gitaren en basgitaren van Fender Squier. Daarnaast verkopen we ontzettend veel stoere Fender accessoires in de winkel. Veel van deze Fender-items komen binnenkort ook online op deze website.

Gooise-Gitaren.nl is ook officieel Authorized Gretsch Dealer. Gretsch gitaren zijn karakteristiek in uiterlijk en geluid. Wij verkopen alle modellen van de Electromatic series. Kwalitatief hoogwaardige gitaren voor een redelijke prijs. Ontdek het unieke Gretsch geluid! Verder zijn we recent ook geselecteerd als Official Richwood Dealer. De akoestische gitaren van Richwood bieden kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Gooise-Gitaren.nl is daarmee onderscheidend binnen heel Midden-Nederland.

Wie op zoek is naar een klassieke gitaar van goede kwaliteit zal zeer tevreden zijn met ons Salvador Cortez dealerschap, Wij bieden in het midden en hoge segment een divers aanbod van deze klassieke gitaren, veelal met massief houten bovenblad.
Voor gitaarversterkers ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren een grote selectie van Fender versterkers en hebben recent ook de versterkers van Marshall aan ons assortiment toegevoegd.

Contactgegevens

Gooise-Gitaren.nl
Stationsweg 40
1404 AP Bussum

Telefoon: 035-7506334
Website: http://www.gooise-gitaren.nl
Webwinkel: http://www.gooise-gitaren.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 11:00 - 17:30
Woensdag: 11:00 - 17:30
Donderdag: 11:00 - 17:30
Vrijdag: 11:00 - 20:00 Koopavond
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Muzikanten weten weinig over Gooise-Gitaren.nl

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Gooise-Gitaren.nl? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Gooise-Gitaren.nl hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren