Guitar Center

Guitar Center, opgezet in de stijl van de fifties, de periode waarin de gitaar opkomt en met name de elektrische gitaar het licht ziet. De speciaalzaak is opgezet om het u als klant zo veel mogelijk naar de zin te maken. We willen de gezelligste gitaarzaak van Nederland zijn. Waarom? Omdat gitaarspelen een emotioneel vak en hobby is. De informele sfeer en het daarbij passende interieur van de zaak horen daarbij, evenals de gratis koffie die altijd voor u klaar staat. En dat kopje koffie drinken we natuurlijk aan de oude bruine cafébar in onze zaak.

Gitaren,natuurlijk het belangrijkste van onze zaak. Daar komt u ten slotte voor. Daarom hebben we altijd honderden gitaren uit voorraad leverbaar en zijn we dealer van de meeste belangrijke merken. Guitar Center voert een assortiment voor zowel de amateur als de prof, want waar leg je de scheidslijn. Een goede inruil staat wat ons betreft aan de basis voor een goede vervolg aanschaf. Een goede prijs hoort daar uiteraard bij.

Van een speciaalzaak mag je meer verwachten dan alleen de verkoop van gitaren. Dat eisen wij ook van onszelf. Vandaar dat we de beschikking hebben over enkele geluidsdichte cabines, waar u naar hartelust gitaren kunt proberen en uittesten. Zodat u zeker weet met de juiste gitaar huiswaarts te keren. Ook geven we, of organiseren we regelmatig clinics van producten. Zodat u van professionals uit het vak alle nodige informatie omtrent een nieuw product kunt ontvangen dat nodig is. Op die momenten kunt u ook rechtstreeks in contact treden met deze professionals.

Natuurlijk weet u als geen ander dat een gitaar onderhoud nodig heeft. Guitar Center heeft de beschikking over een eigen technische dienst. Uw kostbare gitaar of versterker wordt dus niet uit handen gegeven, maar onderhouden en afgesteld door onze eigen mensen.

We houden ervan klanten te ontmoeten, met hen over het gitaarwereldje te praten. Het ongedwongen sfeertje vindt u ook terug bij onze verkopers, voor u eigenlijk meer gesprekspartners. Geen hijgerige verkopers, maar vakbekwame collega's die u, waar mogelijk, graag willen en zullen helpen. Guitar Center is een speciaalzaak van gitaristen voor gitaristen.

Contactgegevens

Guitar Center
Rijssensestraat 49
7642 CW Wierden

Telefoon: 0546-818818
Website: http://www.guitarcenter.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 11:30
Dinsdag: 09:30 - 11:30
13:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 11:30
13:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 11:30
13:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 11:30
13:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Guitar Center

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Guitar Center? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Guitar Center hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren