Hit it Drums

Een bezoek aan Hit it ervaar je als thuiskomen. Het eerste wat wij je aanbieden is een heerlijk bakje koffie of thee. Wij willen namelijk dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze winkel.

Voorzien van een kopje koffie of thee kan jij alvast een rondje door onze winkel maken en kennis maken met ons assortiment.

Gecentreerd in het midden van de winkel vind je de akoestische drumstellen. Ze staan allemaal speelklaar. Voel je vrij om er eens eentje te proberen. Loop langs onze bekkenwand. Hier vind je zo'n 20 meter aan bekkens van de 4 grote merken; Zildjian, Meinl, Paiste en Sabian. Achterin de winkel, naast de rijk gevulde infostand, vind je een rijk assortiment Adams klassiek slagwerkinstrumenten als pauken, marimba's, xylophones, vibraphones, buisklokken en temple blocks.
Naast de balie onder de vide (waar ons kantoor is gehuisvest) tref je een groot assortiment stokken en vellen aan. Ons assortiment stokken behoort tot de grootste van Europa. We hebben meer dan 220 verschillende stokken, brushes, rods en mallets op voorraad. Niet alleen drumstokken, maar ook drumvellen zijn ruimschoots aanwezig. Voornamelijk de 2 grootste merken; Remo en Evans.
Aan de andere zijde van de balie vind je de elektronische drumstellen. Wederom speelklaar opgesteld. Ons assortiment bestaat exclusief uit Roland. Een merk die staat voor kwaliteit! Net als Hit it!
In de hoek voor het raam vind je onze percussiehoek. Conga's, djembe's, cajons, wereld percussie instrumenten en klein percussie instrumenten. We hebben het allemaal!

Voel je je inmiddels thuis? Mooi, dan is het tijd om eens kennis te maken met onze adviseurs. Zij zijn namelijk in staat om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren bij je aankopen.

Meer weten over onze adviseurs; Erwin Oosterhuis, Frank Nauta en Gerard Boersma?
Zie dan de volgende link.

Bezoek ook eens onze winkel aan de Ceintuurbaan Noord 112 te Roden en laat je verrassen door onze gastvrijheid, kennis van zaken en service!

Contactgegevens

Hit it Drums
Ceintuurbaan Noord 112
9301 NZ Roden

Telefoon: 050-5015810
Website: http://www.hititdrums.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 11:55
13:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 11:55
13:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 11:55
13:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 11:55
13:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Hit it Drums

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Hit it Drums? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Hit it Drums hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren