Infomusic

Infomusic.nl is onderdeel van Infomusic B.V. dat in 2008 is opgericht als zelfstandige onderneming en is gevestigd in Emmen. Infomusic B.V. richt zich op alles wat te maken heeft met de muzikant. We kunnen je helpen met de aanschaf van je eerste instrument, tot de geluidsinstallatie voor een optreden en van huur van een oefenruimte tot de studio voor het opnemen van een demo. Infomusic.nl richt zich op de verkoop van van muziekinstrumenten en alle andere zaken die een muzikant DJ of producer nodig heeft.

Door een slim inkoopbeleid kunnen wij u altijd de laagste prijs bieden. Heeft u een product toch ergens anders goedkoper gezien dan kunt u ons dat laten weten en leveren wij u hetzelfde product voor dezelfde prijs. Levering van artikelen gebeurd voor een groot gedeelte uit eigen magazijn waardoor wij u snel kunnen helpen. Zelfs als iets niet op voorraad is streven wij er naar om toch binnen 5 werkdagen uw bestelling te kunnen versturen.

Wanneer u ondanks de uitgebreide informatie die wij op onze website verstrekken over een product iets zelf wilt testen voordat u gaat bestellen kunt u ook altijd terecht in onze winkel & showroom in Emmen. Neem voordat u langskomt even contact met ons op!

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. De klant is koning. Wij proberen binnen onze mogelijkheden altijd naar de beste oplossing voor de klant te zoeken. Wij beschikken tevens over een eigen reparatie afdeling. Hierdoor kunnen wij u ook van dienst zijn buiten de garantietermijn.

Contactgegevens

Infomusic
Kapitein Nemostraat 1L
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591-675791
Webwinkel: http://www.infomusic.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten zeggen over Infomusic

 • Leveren niet - geld kwijt

  Een versterker besteld, on-line, ook gebeld.
  Nooit een product gekregen en NOOIT meer mijn GELD TERUGGEKREGEN.
  Geld dat ingezameld was door en voor een koor.

  Geplaatst op 6 november 2018 om 12:02

 • Leveren niet

  Mijn advies is, koop hier niet online. Op twee september een bestelling geplaatst, betaald en daarna niets meer van Infomusic vernomen. Contact met de winkel is onmogelijk. Ze reageren niet op e-mail en zijn telefonisch continu in gesprek.

  Geplaatst op 4 oktober 2015 om 17:15

 • Goede prijzen

  Ruim assortiment en goede prijzen. Niet echt zo'n klein winkeltje met liefde en aandacht voor de producten maar zeker wel vakbekwaam. En als je nog niet weet wat je precies zoekt is er altijd een hoop aanbod om te vergelijken. Zou zeker keertje langswippen als je in de buurt bent.

  Geplaatst op 30 oktober 2012 om 11:22

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren