La Casa de Guitarra

La Casa de Guitarras is een speciaalzaak in akoestische gitaren.

Twee zaken staan hoog in het vaandel, namelijk zorgvuldigheid en kwaliteit. Onze collectie gitaren en attributen zijn dan ook persoonlijk geselecteerde kwaliteitsprodukten. En u als klant mag van ons verwachten dat we u zorgvuldig informeren.

Dat begint natuurlijk met gitaren, van eenvoudige lesgitaren tot topkwalliteit , handgebouwde gitaren. Maar ook met een grote collectie toebehoor als bladmuziek, allerlei soorten snaren (zowel voor gitaar als voor andere snaarinstrumenten, o.a. ukelele, banjo, mandola, mandoline), koffers, standaards, pick-up systemen, afstellen en tuning van gitaren, reparaties en customizing. Tevens verhuren we lesinstrumenten. Teveel om op te noemen. U wordt geholpen en geadviseerd door gitaristen, dus door mensen die weten waarover ze praten. We kunnen uw wensen daarom beter aanvoelen en daarop inspelen. En als u gitaar wilt leren spelen dan is La Casa de Guitarras de juiste plek voor informatie en een goed advies.

We hebben voor de beginnende en gevorderde gitarist van alles in huis.

Zo vindt u er een grote keuze in klassieke lesgitaren van veelal Spaanse makelij, zoals gitaren met kleinere mensuurlengte voor kinderen en gewone lesgitaren voor beginners en voor gevorderden. Er is een ruime keuze in handgemaakte klassieke en flamenco gitaren op concertniveau en voorts vindt u er vele modellen steelstringgitaren of westerns, akoestisch en semi-akoestisch en akoestische gitaarversterkers.

Omdat we zelf gitaristen zijn voelen we goed aan wat gitaristen zoal aanspreekt, hun wensen zijn of wat ze interessant vinden. Daarom kunnen we goed inspelen op de wensen en u daarbij goed van advies dienen. Speelt u op de juiste gitaar ? Dit kan zijn voor de aankoop van een gitaar, bladmuziek of voor allerlei accessoires en benodigdheden. Ook kunnen wij u alles vertellen over in te bouwen pick-upsystemen. Wij kunnen op dit gebied vrijwel aan elke wens van de gitarist voldoen.

U ziet, het is allemaal teveel om op te noemen. Daarom is het eenvoudiger om even langs te komen om een beeld van dat alles te vormen.

Stap eens bij ons binnen. Wij, Johan en Anneke van La Casa de Guitarras staan met plezier voor u klaar. En onder het genot van een kop koffie geven we u graag vrijblijvend advies.

Contactgegevens

La Casa de Guitarra
Hofstraat 11
7622 LL Borne

Telefoon: 074-2660186
Website: http://www.gitaaronline.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over La Casa de Guitarra

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met La Casa de Guitarra? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan La Casa de Guitarra hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren