Muziekcentrum Van Gorp

Muziekcentrum van Gorp is opgericht in 1981 door Leonie en Kees van Gorp te Helvoirt. In aanvang waren de voornaamste werkzaamheden het bieden van technische ondersteuning aan de muziekwinkels "onder de rivieren". Al snel groeide het bedrijf en verhuisde het in 1983 naar Oisterwijk. Op verzoek van hun klanten startten Kees en Leonie in 1986, naast het servicebedrijf, de verkoop van tweedehands en nieuwe muziekinstrumenten. De behoefte vanuit de regio Roosendaal bleek zo groot dat in 1988 werd besloten om een filiaal in Roosendaal te openen. Dit filiaal maakte vanaf de eerste dag een stormachtige ontwikkeling door, hetgeen in 1990 resulteerde in een totale verhuizing van Oisterwijk naar Roosendaal.

Eenmaal in Roosendaal gevestigd bleek de verdere ontwikkeling niet meer te stuiten. Vandaag de dag komen de klanten van Muziekcentrum van Gorp uit heel Nederland, België, Duitsland en verre landen als Amerika, Japan, etc..
Meer dan 25 specialisten garanderen u een goed advies, service, verkoop en onderhoud van uw muziekinstrument. Met het enorme aanbod van meer dan 4.000 verschillende nieuwe, vintage en gebruikte muziekinstrumententen op 2.000m2, biedt Muziekcentrum van Gorp met zijn vakmensen precies datgene wat u wenst/zoekt.

Heden

Muziekcentrum van Gorp is een van Nederlands grootste muziekinstrumentenwinkels en desondanks toch met een persoonlijk karakter. Als bezoeker proeft u het ambacht én vakmanschap in een rustieke omgeving. De prachtige collectie Muziekinstrumenten wordt gepresenteerd in maar liefst 8 verschillende afdelingen met ieder een geheel eigen sfeer. Duizenden muziekinstrumenten staan voor u klaar en zijn door u te zien, voelen en te bespelen (indien gewenst in één van de testcabines) met een vakkundig persoonlijk advies.

 

Contactgegevens

Muziekcentrum Van Gorp
Kade 87
4703 GD Roosendaal

Telefoon: 0165 545824
Website: http://www.muziekcentrumvangorp.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Muzikanten weten weinig over Muziekcentrum Van Gorp

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Muziekcentrum Van Gorp? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Muziekcentrum Van Gorp hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren