Muziekhandel Borstlap

Muziekhandel Borstlap staat bekend om de zeer grote collectie gitaren:klassieke gitarensteelstring gitarenelectrische gitaren

Er is een ruime keus in klassieke gitaren. Niet alleen voor volwassenen maar ook 1/2, 3/4 en 7/8 modellen voor kinderen.
Van startersset tot professioneel.

Daarnaast hebben wij een grote sortering bladmuziek. Vrijwel alle gangbare lesboeken en vervolgboeken voor welk instrument dan ook zijn uit voorraad leverbaar. Tevens theorieboeken en boeken over instrumenten en componisten. Wij hebben een uitgebreide collectie klassieke muziek van barok tot heden, en muziekstijlen zoals jazz, pop, blues, musicals, meezingers etc. Voor elk instrument zoals piano, keyboard, blokfluit, dwarsfluit, saxofoon, viool. gitaar, slagwerk, mondharmonika enz. Wij leveren aan koren, muziekverenigingen, docenten, scholen en muziekscholen. Verzending van bladmuziek is mogelijk.

Naast onze collectie gitaren en grote voorraad bladmuziek hebben we veel andere instrumenten, alle toebehoren en accessoires.

Muziekhandel Borstlap is ontstaan in 1976 als een atelier gespecialiseerd in reparatie en restauratie van piano's, vleugels en harmoniums, van antiek tot modern, en het stemmen van instrumenten. Deze ambachtelijke aktiviteiten zijn tot op de dag van vandaag een belangrijk deel van het bedrijf. We hebben regelmatig volledig gereviseerde piano's en vleugels.

Contactgegevens

Muziekhandel Borstlap
Bakkummerstraat 13
1901 HJ Castricum

Telefoon: 0251-657906
Website: http://www.borstlapmuziekhandel.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Muziekhandel Borstlap

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Muziekhandel Borstlap? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Muziekhandel Borstlap hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren