Pro Music Store

Pro Music Store, een begrip in Rotterdam en omgeving op het gebied van muziekinstrumenten, geluidsapparatuur en lichtapparatuur! Als muziekwinkel hebben wij een zeer uitgebreide collectie gitaren en basgitaren, gitaarversterkers en basversterkers, drumstellen, percussie en accessoires. Of het nu gaat om gitaarbanden, snaren, snoeren en kabels of effectpedalen voor gitaar en basgitaar, drumstokken, drumvellen, bekkens, een metronoom, een Hohner bluesharp of andere mondharmonica's, Pro Music Store heeft het.

Wij leveren gerenomeerde merken als Fender, Ibanez, Washburn, Crafter, Blueridge, Michael Kelly, Yamaha, Prudencio Saez, Vintage, Marshall, Vox, T-Rex, Ashdown, Ampeg, EBS, Peavey en Roland. Ook zijn drumtoppers zoals Pearl, Remo, Sabian, Zildjian, Vic Firth en Promark allen vertegenwoordigd in de aparte kelder voor slagwerk.

Op het gebied van geluid en licht heeft Pro Music Store bewezen een waardevolle partner te zijn voor advies, installatie en levering: van mengpaneel tot microfoon, van PA tot MIDI en van PAR tot LED. Tot het assortiment behoren o.a. M-Audio, Behringer, Shure, Neumann, Mackie, AKG en TC Electronic.
Een niet te vergeten onderdeel van www.promusicstore.nl is onze webshop! In onze online shop kunt u alle vermelde producten bestellen en thuis laten bezorgen. Klik simpelweg op de winkelwagen naast het product wat u wilt en de rest wijst zich vanzelf. Betalen kan per vooruitbetaling, creditcard of iDeal en uw bestelling wordt binnen korte tijd aan uw deur bezorgd!

Contactgegevens

Pro Music Store
Jonker Fransstraat 92-94
3031 AW Rotterdam

Telefoon: 010-2730044
Website: http://www.promusicstore.nl
Webwinkel: http://www.promusicstore.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Pro Music Store

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Pro Music Store? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Pro Music Store hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren