Radiobeurs Tilburg

Radiobeurs Tilburg is al ruim 60 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Onze uitgebreide klantenkring is zeer divers: van enthousiaste amateurmuziek-beoefenaars en audio/video gebruikers tot studenten aan het conservatorium/Rockacademie. Maar ook artiesten die optreden in popcentrum 013 weten de weg inmiddels naar ons te vinden.

Dat komt omdat wij servicegerichtheid en technische kennis hoog in het vaandel hebben staan, maar ook door ons ruime aanbod op het gebied van muziekinstrumenten, audio/video en professionele audio.

Zo beschikken wij over een uitgebreide collectie gitaren, digitale piano’s, keyboards, elektronische drums, percussie, versterkers en mondharmonica’s en verkopen wij diverse accessoires zoals snaren, plectrums, capo’s en drumstokken om maar een kleine greep uit ons assortiment te noemen.

Naast muziekinstrumenten bent u ook voor Hifi, Surround en TV bij ons nog steeds aan het juiste adres en kunt u ook voor geluid in uw kantine, buurthuis of aula op school bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en de lange lijst aan merken die wij verkopen? Een deel daarvan kunt u al vinden op deze website en bijna dagelijks komen daar nog producten bij; kijk dus gerust eens rond.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen in onze winkel aan de Heuvelstraat 129. Ons gespecialiseerde personeel voorziet u graag van advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken waardoor u nog meer plezier heeft van uw aankoop.

Graag tot ziens want “wij zijn groter dan je denkt!”

Contactgegevens

Radiobeurs Tilburg
Heuvelstraat 129
5038 AD Tilburg

Telefoon: 013-5425629
Webwinkel: http://www.radiobeurs-tilburg.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Radiobeurs Tilburg

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Radiobeurs Tilburg? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Radiobeurs Tilburg hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren