Sacksioni Guitarshop

Al sinds 1945 zit Sacksioni op dezelfde mooie plek in Amsterdam, tussen het Concertgebouw en de AlbertCuyp-markt in.

Begonnen als platenzaak/muziekwinkel is Sacksioni sinds 1972 uitgegroeid tot de gitaarspeciaalzaak, waar iedereen die een gitaar, bas of versterker zoekt kan slagen.

Eigenaar Harry de Jonge, die de winkel in 1994 overnam, wilde een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan gitaren, versterkers en effecten in de winkel zetten, waarbij er voor elk budget het beste zou staan.

Naast een grote collectie goedkopere gitaren heeft de winkel ook een zeer uitgebreid assortinment handgeselecteerde Gibsons (akoestisch en elektrisch), Martins en Fenders. Ook vind je in de winkel merken die je nergens anders ziet zoals de Duitse handbouwgitaren van Stevens, Albert-Mueller, Lakewood en Queener. Of de prachtige Tjechische Gitaren van BSG.

Sacksioni heeft ook een mooie collectie gitaarversterkers, waaronder de nederlandse poin-to-point Marble amps, de engels Hiwatt stacks, exclusieve handgebouwde Marshall's en Orange amps. Ook de akoestische gitarist komt hier aan z'n trekken met een uitgebreide collectie akoestische versterkers (o.a. AER).

Omdat er alleen maar doorgewinterde muzikanten in de winkel staan, kunnen zij u altijd een passend advies geven bij al uw gitaarvragen. Ook zijn ze bedreven in het afstellen en repareren van gitaren en versterkers, dus als u een probleem hebt met uw instrument...kom gerust langs!

Wij hopen u snel te zien bij dé gitaarzaak van Nederland,

Contactgegevens

Sacksioni Guitarshop
Ruysdaelstraat 7
1071 WX Amsterdam

Telefoon: 020-6794115
Fax: 020-6759454
Website: http://www.sacksioni.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30

Muzikanten zeggen over Sacksioni Guitarshop

 • Top winkel!

  Eindelijk een winkel waar ze verstand hebben van gitaren en je alle tijd geven een keuze te maken. Deskundig en vriendelijk personeel. We hebben een middag kunnen uitproberen en zijn vertrokken met een mooie gitaar en een goede ervaring rijker. Ga zo door!

  Geplaatst op 18 oktober 2019 om 18:19

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren