Saxofoonwinkel

Saxofoonwinkel biedt u een uitgebreid assortiment nieuwe saxofoons (Selmer, Yamaha, Yanagisawa, Keilwerth,Jupiter en een zeer grote keus in gebruikte saxofoons; goede saxofoons voor beginners (Bundy,Yamaha,King) en veel oude Amerikanen voor de gevorderde speler (Conn, King, Buescher, Martin). We hebben de grootste voorraad mondstukken (Lebayle, Otto Link, Meyer, Berg Larsen, Lawton,Beechler, Duckoff, Ponzol, Bari, Selmer, Van Doren etc.) en saxofoonnekken van Europa (Selmer, Keilwerth, Yanagisawa en
handgemaakte saxofoonnekken van Karsten Gloger).

PRIJSLIJSTEN EN INFORMATIE: U kunt bij ons niet alleen prijslijsten, maar ook alle mogelijke saxofoon-informatie opvragen. Bijvoorbeeld een uitgebreide verhandeling over de vraag of "Het kopen van een saxofoon een hachelijke zaak" is. "Zin en onzin over rieten" geven we u ook graag zwart op wit, evenals een soort "EHBO-top-tien" over saxofoons (en saxofonisten). Zelfs steken we - indien u daar prijs op stelt - vrijblijvend onze nek uit over nekken. Voor advies en taxaties kunt u ons ook altijd bellen, e-mailen of (nog liever) bezoeken.

NIEUWE INSTRUMENTEN worden door ons gecontroleerd en gecorrigeerd voordat ze de deur uitgaan. Ze worden geleverd met aantrekkelijke kortingen, 2 jaar garantie en gratis een grondige servicebeurt na één jaar.

OCCASIONS orden door ons geheel gereviseerd. Op deze instrumenten geven wij 2 jaar garantie. Ook bijgebruikte instrumenten zijn gratis servicebeurten bij de prijs inbegrepen. Occasions kunnen een jaar lang geruild worden met behoud van prijs. Sterker nog: valt het spelen tegen, dan levert u uw instrument gewoon weer in. U krijgt dan het aankoopbedrag, minus 2,5% per maand gebruik, van ons terug.

VERHUUR Naast onze aantrekkelijke regelingen zoals "Recht op ruil" en "Terugkoopgarantie" hebben we nu ook de mogelijkheid van huur. De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maanden en moet vooraf worden voldaan. Aan de hand van een automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binnen 6 maanden huur overgegaan tot aanschaf van het instrument, dan krijgt men alle betaalde huur en borg terug, Na 6 maanden wordt de helft van de betaalde huur terugbetaald. De borg eveneens, mits het instrument in goede staat wordt ingeleverd. De huurinstrumenten zijn zowel nieuw als gebruikt en hebben de volledige garantie zoals u die van ons gewend bent. Wil men na de huur periode overgaan tot de aanschaf van een ander instrument, dan is dat geen probleem.

VASTE KLANTEN hebben, als het om revisies en reparaties gaat altijd voorrang en krijgen in de reparatietijd desgewenst een goed bespeelbaar instrument in bruikleen.

REVISIES worden afgeleverd met twee jaar garantie op het naar behoren functioneren van het instrument. Gratis servicebeurten worden - na respectievelijk één en twee jaar uitgevoerd. Wilt u uw saxofoon laten reviseren dan kunt u deze ook naar ons opsturen, wij sturen u desgewenst een stevige kartonnen doos met shuimvlokken zodat de saxofoon goed verpakt kan worden gratis toe.

WERKTAFEL staat centraal in de Saxofoonwinkel. Diagnoses over mankementen aan uw saxofoon worden dus open en bloot gesteld: u kunt als het ware meekijken over de schouders van de specialisten, die uw instrument onder handen nemen. U kunt veelal ook zien met hoeveel liefde en (vooral) vakmanschap alle mogelijke en onmogelijke kwalen van oude en nieuwe "patiënten" worden verholpen.

OEFENRUIMTEN om ongestoord instrumenten en/of mondstukken uit te proberen zijn ook beschikbaar.

 

Contactgegevens

Saxofoonwinkel
Grote kerkhof 30-32
7411 KV Deventer

Telefoon: 057-0612844
Website: http://www.saxshop.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • 'Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over Saxofoonwinkel

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Saxofoonwinkel? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Saxofoonwinkel hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren