Sound Plaza Muziekinstrumenten

Vlakbij de ingang van het Vondelpark in Amsterdam is sinds maart 2003 de jongste muziekinstrumentenwinkel van Amsterdam geopend: Sound Plaza. Bij Sound Plaza vind je de beste gitaren, basgitaren, versterkers, effecten, toetsen, drums en alle toebehoren. Soundplaza een muziekinstrumentenspeciaalzaak met een goed doordacht assortiment op een perfecte locatie. Zowel de beginner als de professional vindt bij Sound Plaza wat hij of zij zoekt.

Contactgegevens

Sound Plaza Muziekinstrumenten
Amstelveenseweg 162a
1075 XN Amsterdam

Telefoon: 020-4710230
Fax: 020-4708911
Website: http://www.sound-plaza.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • .Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten zeggen over Sound Plaza Muziekinstrumenten

 • Service te gek!

  Tijdje geleden een mooie akoestische gitaar gekocht bij Sound Plaza, na lang orienteren hebben de jongens daar me erg goed geholpen om de juiste gitaar uit te kiezen. Ook hebben ze de gitaar ter plekke voor mij afgesteld, zelfs de brug op de juiste hoogte gezet, waar je normaliter toch al gauw 40-50 euro voor betaald. Zo zie je maar weer dat de service in een winkel niet te vergelijken is met internet winkels!

  Geplaatst op 20 oktober 2015 om 12:20

 • slechte ervaring Sound Plaza

  Had op marktplaats, bij Sound Plaza, bod gedaan van 175 euro voor een setje Dynasonic pickups, vraagprijs 250, vervolgens werden ze mij aangeboden voor 200 euro, waar ik mee akkoord ging, Ik had s'avonds het geld overgemaakt en gemaild dat het geld gestort was. Na 2 dagen had ik gemaild of het geld binnen was en/of ze al verstuurd waren. Kreeg mail terug dat geld niet ontvangen was en de pickups die middag waren verkocht. Raar dat je een deal sluit en dat deze niet wordt nagekomen omdat het geld niet binnen zou zijn, wat bovendien vreemd is, want met 1 druk op de knop staat het geld de volgende dag op de rekening, het is geen cheque die bij de post vertraging oploopt of zoek raakt, maar misschien ook iemand geweest die iets meer had geboden, net als bovenstaande klacht. Slechte manier van zaken doen. Vervolgens gemaild, 2x, of ze het geld al terug hadden terug gestort, maar hierop geen reactie, vervolgens gebeld en er werd toegezegd dat ze het nakeken en terug zouden bellen, maar wederom niets gehoord, volgende dag weer gebeld, zou antwoord krijgen, weer niets,derde keer bellen had wel succes, kreeg de volgende dag mail dat het geld overgemaakt was,zijn we inmiddels 14 dagen verder. Kortom, heb er geen goed woord voor over,slechte zaak.

  Geplaatst op 26 augustus 2015 om 21:32

 • bedonderd

  Slecht bedrijf en zeer onprofessioneel !!!

  Had een Gibson gekocht en een week later wou ik weer een Gibson kopen en na de deal gesloten te hebben via mail heb ik s'avonds bevestigt dat ik de overmaking had gedaan.Toen ik 2 dag later belde of de trackcode gestuurd kon worden vertelde mij een andere verkoper doodleuk dat hij de dag ervoor verkocht was aan een ander omdat mijn betaling nog niet binnen was terwijl die dezelfde dag op hun rekening zou komen te staan.
  Heb meerdere keren gebeld om de eigenaar hier over te spreken maar deze heeft tot heden nog altijd niet gebeld.
  gibson is volgens de verkoper voor meer verkocht want ik had hem voor 600 euro terwijl hij voor 750 euro te koop stond.
  Zeer kwalijke zaak en zeker omdat ik een week eerder ook al een Gibson bij hun had gekocht en mij daarmee al een goede klant had getoond.
  De heren gaan hier voor de snelle winst en komen afspraken niet na.Zeer onbetrouwbaar !!!!!!

  Geplaatst op 19 mei 2015 om 16:09

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren