The Groove Factory

Muziekwinkel The Groove Factory in Drachten heeft zowel een webwinkel als showroom mooi, overzichtelijk en gezellig ingericht in de Factory style.

Een veel voorkomend verhaal van klanten is dat deze door het enorme aanbod van instrumenten op internet door de bomen het bos niet meer zien. Ook is in de winkels vaak niet de voorraad die je verwacht. Bestellingen met lange wachttijden zijn vaak het gevolg. Wij hebben in samenwerking met onze importeurs voor u een selectie gemaakt van alle producten die ze voeren. De selectie is gebaseerd op die instrumenten die de hele range van aanbod invullen. De beste producten binnen de lijn van instap tot professioneel. Er is dus altijd duidelijk keus en grote kans van slagen.

Ook het internetaanbod is geselecteerd op de meest aansprekende producten. Voordeel is dat u een duidelijkere keus kunt maken en dat deze producten of in de winkel of bij de importeurs goed op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Uiteraard zijn alle producten van een merk leverbaar. Niet alleen het aanbod is zeer overzichtelijk, maar door deze unieke samenwerking met importeurs kunnen we de producten ook voor een zeer scherpe prijs aanbieden met de beste garantie. Ook zullen er maandelijkse speciale importeursaanbiedingen zijn.

Kom dus snel eens langs in onze nieuwe winkel voor een prachtig aanbod of profiteer van onze perfecte klantenservice.

Contactgegevens

The Groove Factory
De Kolken 80-81
9201 BW Drachten

Telefoon: 0512-545958
Webwinkel: http://www.thegroovefactory.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • .Blaasinstrumenten
 • .Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • .Studio apparatuur

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Muzikanten weten weinig over The Groove Factory

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met The Groove Factory? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan The Groove Factory hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren