Yaou Muziek

Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in eersteklas muziekinstrumenten in een gunstige prijsklasse. Wij importeren rechtstreeks van één van de grootste muziekfabrikanten uit China. Ook wordt een groot deel van de strijkinstrumenten uit ons assortiment gebouwd door een internationaal bekende Chinese vioolbouwer. Hij won onlangs nog twee prijzen in de Verenigde Staten. Ook hier in Nederland wordt de goede kwaliteit herkend.In 2005 startte Yaou Muziek met het importeren van muziekinstrumenten uit China naar Nederland. Met ons contact in China, Chen Hang, begonnen we onderhandelingen met bouwers in China. In Nederland spraken wij veel met klanten en Nederlandse bouwers over de wensen van Europeanen en kwaliteiten van de instrumenten hier. Door deze contacten aan beide kanten van de wereld hebben wij veel kennis opgedaan van het proces en weet Yaou Muziek te voldoen aan eisen van Nederlandse en Europese bouwers en klanten. Vanwege de scherpe controle van bouwers en agenten in China en Nederland, leveren wij muziekinstrumenten van zeer goede kwaliteit.
Wij leveren dan ook aan diverse muziekscholen en ook vele particulieren, zowel professionele muzikanten als amateurs, hebben de weg naar ons gevonden. Ook diegenen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een betaalbaar studie-instrument kunnen bij ons goed terecht.

Qiong Schaap-Chen is eigenares en directrice van Yaou Muziek. In 1999 kwam zij voor het eerst in Nederland en in 2000 vestigde ze zich in Huizen. Qiong komt uit een muzikaal gezin. Haar vader was accordeonist, haar moeder was zangeres en haar broer is bassist. Zelf begon zij op haar achtste leeftijd met het bespelen van de viool en later ook van de cello en groeide haar liefde voor muziek.

 

Contactgegevens

Yaou Muziek
Eemlandweg 7
1271 KR Huizen

Telefoon: 06-48961009
Fax: 035-5240962
Website: http://www.yaou-muziek.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Snaarinstrumenten
 • 'Blaasinstrumenten
 • 'Slaginstrumenten
 • 'Toetsinstrumenten
 • 'Studio apparatuur

Openingstijden

Dinsdag: 13:00 - 17:00 Op afspraak
Woensdag: 13:00 - 17:00 Op afspraak
Donderdag: 13:00 - 17:00 Op afspraak
18:30 - 21:00 Op afspraak
Vrijdag: 13:00 - 17:00 Op afspraak
Zaterdag: 13:00 - 17:00 Op afspraak

Muzikanten weten weinig over Yaou Muziek

  Hier mist nog iets. Heb jij ervaring met Yaou Muziek? Vul het onderstaande formulier in en laat iedereen weten hoe jij je bezoek aan Yaou Muziek hebt ervaren.

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren